Nog één plekje vrij bij Comm Op!

Kan jouw Weerter stichting of vereniging wel wat marketing of communicatie ondersteuning gebruiken? Geef je dan snel bij Punt Welzijn op voor Comm op! Er is nog één plekje vrij.Nog één plekje vrij bij Comm Op!

19-04-2019 09:46 – Ingezonden door Redactie

Kan jouw Weerter stichting of vereniging wel wat marketing of communicatie ondersteuning gebruiken? Geef je dan snel bij Punt Welzijn op voor Comm op! Er is nog één plekje vrij.
Op 5 juni a.s. vindt de tweede editie van Comm op! plaats. Een enthousiast team van marketingcommunicatie professionals uit Weert staat deze dag geheel belangeloos en gratis ter beschikking tot Weerter stichtingen en verenigingen om hen te helpen met hun marketing of communicatie uitdaging.  Dus wil je graag op weg geholpen worden om een grotere naamsbekendheid te krijgen, meer leden, een groter netwerk of duidelijkheid over wat je stichting of vereniging doet? Meld je dan nu aan voor Comm Op! Andere verenigingen gingen je al voor. Er is nog één plekje beschikbaar. Comm Op! wordt georganiseerd door Punt Welzijn, samen met Natasja van Eijsden, marketingcommunicatie professional uit Weert. Weerter stichtingen of verenigingen die op 5 juni mee willen doen, kunnen hun marketing of communicatie uitdaging aandragen bij Punt Welzijn via [email protected] Er vindt dan eerst een intake plaats, zodat we op de dag zelf ook meteen samen aan de slag kunnen. Ook vragen we je om op 5 juni met minimaal 2 personen de gehele dag aanwezig te zijn bij Comm op!
Voor vragen over Comm Op! kun je contact opnemen met Mariska Sanders van Punt Welzijn, via [email protected] of 0031 495-697900.

Powered by Blog Grabber