Noud van Leeuwen nieuwe Jeugdcoördinator Rood-Wit ’67

Het is ons een waar genoegen te kunnen aankondigen dat Noud van Leeuwen zich heeft geëngageerd om vanaf komend seizoen de functie van Jeugdcoördinator binnen onze vereniging Rood-Wit’67 op zich te nemen. In deze hoedanigheid zal Noud mede-verantwoordelijk zijn voor de sportieve uitbouw van onze jeugdafdeling…Noud van Leeuwen nieuwe Jeugdcoördinator Rood-Wit ’67

08-04-2019 12:57 – Ingezonden door Redactie

Het is ons een waar genoegen te kunnen aankondigen dat Noud van Leeuwen zich heeft geëngageerd om vanaf komend seizoen de functie van Jeugdcoördinator binnen onze vereniging Rood-Wit’67 op zich te nemen. In deze hoedanigheid zal Noud mede-verantwoordelijk zijn voor de sportieve uitbouw van onze jeugdafdeling en een actieve bijdrage leveren om de kwaliteit van onze jeugdafdeling naar een hoger niveau te tillen.
Noud is een Rood-Witter in hart en nieren en is na het behalen van zijn TC3 trainersopleiding van de KNVB, om ervaring op te doen, aan de slag gegaan als hoofdtrainer bij Crescentia, van waaruit hij vervolgens de overstap heeft gemaakt naar Brevendia, waar hij momenteel als Assistent Hoofdtrainer met de selectie werkt.  We zijn dan ook erg verheugd dat Noud zich na dit seizoen weer binnen onze gelederen zal vestigen. In de aanloop naar het nieuwe seizoen zal hij alvast wat voorbereidende taken op zich nemen naast zijn werkzaamheden bij Brevendia; vanaf volgend seizoen zal hij enkel nog aantreden als jeugdcoördinator binnen onze eigen vereniging.  Hij zal o.a. verantwoordelijk zijn voor het begeleiden en bijsturen van onze technische staf en jeugdspelers en eerste aanspreekpunt zijn tussen spelers, jeugdleiders/coaches en ouders. Dit alles in nauwe samenwerking met het jeugdbestuur. Noud veel succes en we kijken uit naar de prettige samenwerking.

Powered by Blog Grabber