Open dagen beeldhouwatelier Hofmanheide

Zaterdag en zondag 4 en 5 mei, 11.00 tot 17.00 uur, zijn er open dagen bij beeldhouwatelier Hofmanheide, Hofmanheideweg 2 in Bergeijk. De beelden/werkstukken van het afgelopen jaar van maar liefst 15 beeldhouwers van het collectief zijn te bewonderen tijdens de open dagen van beeldhouwatelier Hofmanheide….Open dagen beeldhouwatelier Hofmanheide

16-04-2019 13:39 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag en zondag 4 en 5 mei, 11.00 tot 17.00 uur, zijn er open dagen bij beeldhouwatelier Hofmanheide, Hofmanheideweg 2 in Bergeijk. De beelden/werkstukken van het afgelopen jaar van maar liefst 15 beeldhouwers van het collectief zijn te bewonderen tijdens de open dagen van beeldhouwatelier Hofmanheide. Hofmanheide is een inspirerende locatie op de grens Nederland/België en wordt 4 en 5 mei opengesteld.
De tentoonstelling toont de mogelijkheden van het beeldhouwen in harde en zachte stenen van verschillend formaat, handmatig en machinaal bewerkt.  Tijdens deze dagen kunt u ook de beeldhouwers aan het werk zien. Iedereen is van harte welkom en de expositie is gratis toegankelijk.

Powered by Blog Grabber