Opening Heesakker Heide Atelier Pelt: Artisanaal ijs met een verhaal

Zaterdag 6 april is Heesakker Heide Atelier van start gegaan. Wendy Paesen en Mario Dewalheyns zetten graag hun schouders mee onder dit mooie project. Heide Atelier is een VZW waar jongeren met een hersenletsel…Opening Heesakker Heide Atelier Pelt: Artisanaal ijs met een verhaal

16-04-2019 13:42 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 6 april is Heesakker Heide Atelier van start gegaan. Wendy Paesen en Mario Dewalheyns zetten graag hun schouders mee onder dit mooie project. Heide Atelier is een VZW waar jongeren met een hersenletsel terecht kunnen om op hun tempo en met hun capaciteiten zichzelf verder te trainen in de richting van een re-integratie. Het betreft namelijk jongeren die tussen de mazen van het opvangnet vallen: ze horen niet thuis in een instelling, maar hebben ook net niet voldoende capaciteiten in huis om in het regulier arbeidscircuit te functioneren. Heide atelier produceert artisanaal ijs van topkwaliteit, met enkel verse ingrediënten, zoals ‘echte aardbeien of de échte vanillestokjes. Dit jaar start Heide Atelier, dat in Heist-op-den-Berg is gesticht, met een verkooppunt in Pelt. Het is de ambitie van Wendy en Mario om hier op termijn ook jongeren met een hersenletsel de kans te geven om te participeren. De trailer staat tot einde september 2019 op het fietsroutenetwerk, vlakbij de Heesakkerheide (knooppunt 245). Heesakkerstraat 187, te 3900 Pelt. Meer info over de werking van VZW Heide Atelier vindt u op www.heideatelier.be

Powered by Blog Grabber