(Oud)-bewoners welkom op het buurtfeest van de Büsselkes

Op 25 mei vindt het jaarlijkse buurtfeest van de Büsselkes plaats. Op deze dag leren de bewoners van Heideveld, Korte Ruiterstraat, Mulkerbos, Smettert en Vloedstraat elkaar beter kennen. Het bestuur van…(Oud)-bewoners welkom op het buurtfeest van de Büsselkes

12-04-2019 11:59 – Ingezonden door Redactie

Op 25 mei vindt het jaarlijkse buurtfeest van de Büsselkes plaats. Op deze dag leren de bewoners van Heideveld, Korte Ruiterstraat, Mulkerbos, Smettert en Vloedstraat elkaar beter kennen. Het bestuur van de Büsselkes is ook op zoek naar oud-bewoners van de buurt, die het leuk zouden vinden om hun oude buurtgenoten nog eens te ontmoeten onder het genot van een drankje en eventueel ook de barbecue die om 18.00u aangestoken zal worden. De entree van het feest is gratis, inclusief vermaak voor de kinderen, de uitgebreide BBQ kost slechts €12,50 pp. Aanmelden voor de BBQ via busselkes88@gmail.com. Bent u, of was u, ooit inwoner van de Büsselkes, dan heet het bestuur u van harte welkom!

Powered by Blog Grabber