Overleg Dorplein Uniek

Op maandag 15 april is er in de Schakel weer een vergadering van Dorplein Uniek, zoals altijd start deze om 20.00 uur. Met een nieuw bestuur en hun doelstellingen zullen er ook een aantal veranderingen plaatsvinden bij het vergaderen.Overleg Dorplein Uniek

19-04-2019 10:57 – Ingezonden door Redactie

Op maandag 15 april is er in de Schakel weer een vergadering van Dorplein Uniek, zoals altijd start deze om 20.00 uur. Met een nieuw bestuur en hun doelstellingen zullen er ook een aantal veranderingen plaatsvinden bij het vergaderen. Deze zullen merkbaar zijn tijdens de avond en worden ook toegelicht door de nieuwe voorzitter Theo Dubbeld. Natuurlijk komen ook de plannen voor de nieuwe Schakel aan bod en wat er ingebracht is door inwoners van Dorplein. Ook de werkzaamheden rondom het H.Hartpark, de ervaringen tijdens het bezoek van burgemeester Roland van Kessel en andere zaken aangaande Dorplein passeren de revue. Kortom: komt allen naar de Schakel en ervaar de betrokkenheid van de inwoners en vrijwilligers!!

Powered by Blog Grabber