Overpeltse wint ‘Sterren op de werkvloer’ van Joe FM

Lynn Van Hoof (26 jaar) is hoofdverpleegkundige in Zorgcentrum Sint-Jozef in Neerpelt. Dankzij haar zangtalent mag zij zich de eerste ‘Ster op de Werkvloer’ noemen.Overpeltse wint ‘Sterren op de werkvloer’ van Joe FM

13-04-2019 11:49 – Ingezonden door Redactie

Lynn Van Hoof (26 jaar) is hoofdverpleegkundige in Zorgcentrum Sint-Jozef in Neerpelt. Dankzij haar zangtalent mag zij zich de eerste ‘Ster op de Werkvloer’ noemen. Radiozender Joe FM lanceerde een wedstrijd om zo het muzikaalste bedrijf van Vlaanderen te vinden. In totaal werden er tien kandidaten geselecteerd, waaronder ook Lynn. Na enkele intensieve stemrondes en een spannende finale waarin ze het nummer ‘Jolene’ van Dolly Parton zong, kwam Lynn als winnaar uit de bus!

Powered by Blog Grabber