Paasloop Hamont

HAMONT-ACHEL – Drie weken later dan vorig jaar organiseert het bestuur van de Groene Halve Marathon ook dit jaar weer een paasloop. Op maandag 22 april om 10.00 uur stipt wordt de start gegeven van deze bosloop. De naam bosloop doet al vermoeden dat er veel in de bossen wordt gelopen, en dat klopt. Het vertrek is aan de voetbalpleinen van Excelsior Hamont. De lopers duiken na de start meteen de bossen in richting fit-o-meter. Gele, rode en blauwe pijltjes zorgen ervoor dat de deelnemers het juiste traject afleggen van respectievelijk 3,5, 6,5 of 9 kilometer.  Na de wedstrijd wordt er een consumptie en paaseitje aangeboden om gezellig te kunnen nakeuvelen over de wedstrijd, wat bij te praten of gewoonweg te genieten van een deugddoende pint na de geleverde inspanningen. Met dit laatste in het achterhoofd hoopt de organisatie de atleten dan ook massaal te mogen begroeten op paasmaandag 22 april om 10.00 uur. Tot dan! 

Inschrijving kost €4 (incl. consumptie)  en dit kan ter plaatse tussen 9.00 en 9.50 uur.

Er zijn kleedkamers en douches ter beschikking. Meer informatie staat op www.groenehalvemarathon.be