Paasmarkt ten voordele van kinderen in Peru

Na het succes van afgelopen Kerst (helemaal uitverkocht) en op verzoek van velen, organiseert Annemiek Hompes nu een vervolg. Annemiek organiseert tal van evenementen voor goede doelen. Met de opbrengsten…Paasmarkt ten voordele van kinderen in Peru

19-04-2019 09:53 – Ingezonden door Redactie

Na het succes van afgelopen Kerst (helemaal uitverkocht) en op verzoek van velen, organiseert Annemiek Hompes nu een vervolg. Annemiek organiseert tal van evenementen voor goede doelen. Met de opbrengsten van deze Paasmarkt worden kinderen in Peru geholpen.
Zoals de meesten nu wel weten, gaat de organisatie naar het land toe om ter plaatse te kijken waar hulp nodig is. Ze kopen de spullen daar, zodat de economie/mensen daar ook nog eens mee geholpen wordt en de organisatie zeker weet dat het goed terecht komt. Om geld bij elkaar te krijgen om ook echt iets te kunnen doen, probeert Annemiek elke keer iets te bedenken waar mensen zelf ook nog iets aan hebben. Van een gezellige kerstmarkt tot een garageverkoop en vorig jaar het Namasté event. Deze keer is er een proeverij van (h)eerlijke homemade producten uit Sardinië. Van eigen olijfolie en olijven van Franco Pilloni, gedroogde tomaten, wijn, likeur (Mirto), jam, chutney, koekjes van Lella Pilloni, schapenkaas met echte truffel en nog veel meer….. Dan is er verder ook leuke paasdecoratie en een curiosamarkt. De totale opbrengst gaat naar de kindjes in Peru. Het motto van Annemiek luidt: We can’t help everyone, but everyone can help someone. Kom dus zaterdag 13 april vanaf 10.00 uur naar deze gezellige markt. De koffie staat klaar op de Emmalaan 13 in Maarheeze.

Powered by Blog Grabber