Paastip: kom naar Crazy Cross Bergeijk

Zaterdag 20 en zondag 21 april vindt de 9e editie van de crazy cross plaats op het evenemententerrein de Waterlaat. De Crazy Cross heeft verschillende klassen. Alles wat wielen heeft mag meedoen. Deelnemers…Paastip: kom naar Crazy Cross Bergeijk

19-04-2019 09:48 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 20 en zondag 21 april vindt de 9e editie van de crazy cross plaats op het evenemententerrein de Waterlaat.

De Crazy Cross heeft verschillende klassen. Alles wat wielen heeft mag meedoen. Deelnemers van 4 tot 70 jaar strijden om de eerste plaats. Het is niet de snelheid die telt, maar de originaliteit. De crazy cross is een echt familie evenement waar vermaak en plezier voorop staan. Op het terrein is er naast de cross van alles te beleven.

Zaterdag 20 april
10.30 uur Mario Kids Run
11.00 uur 1e manche 2-uurs Autocross
12.00 uur Kofferbaksale
12.30 uur 1e manche vrije training Crazy Cross
14.15 uur Crazy Couples Run
14.45 uur 2e manche vrije training Crazy Cross
16.30 uur 2e manche 2-uurs Autocross
17.30 uur Crazy Trial Run
Naast bovengenoemde is rondom het terrein ook van alles te beleven. Op zaterdagavond vanaf 20.30 uur gaat de feesttent open. The Euros beloven er een geweldig feest van te maken. Kaarten voor deze avond kun je online kopen.

Nieuw: Kofferbaksale van 12.00-17.00 uur
Ben jij ook begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Biedt je spullen die na de grote lenteschoonmaak overbodig zijn geworden aan op onze kofferbaksale op zaterdag 20 april! Verzamel al je spullen en kom met je kofferbak vol naar Crazy Cross Bergeijk. Je hebt al een plek vanaf € 5,00! Reserveer snel een plek via mikedaas29@gmail.com.

Kinderplein
Naast de little crazy cross en een luchtkussen is er een grote zandbak en een heuse modderbak. De kinderen kunnen op de foto met Crossy, paaseieren zoeken, meedoen aan de skippyballenrace en/of aan de minidisco,  kleuren of een auto schilderen.

Zondag 21 april
Jordy Graat maakt een feestje voor de deelnemers op de baan. Naast de cross is er voor de bezoeker van alles te beleven. Kom feesten in de Apres Skibar of doe mee aan een van de vele activiteiten.. Wat dacht je van Virtual Reality Games, Stef Stuntpiloot of bierkratdammen. Of kom lekker rocken in de feesttent. Vanaf 14.30 uur begint de rockmiddag met optredens van Sabien Daris, Gearring en Black Swords. Na de prijsuitreiking sluiten Koorn Pik en Dørsvelgels het weekend af.
Meer informatie kijk op www.crazycrossbergeijk.nl.

Powered by Blog Grabber