Paasvuur in Budel

Op zaterdag 20 april organiseert Jeugdclubs Budel wederom het Paasvuur. Het is inmiddels het vierde jaar dat deze traditie rondom Pasen in Budel neerstrijkt. Het familiefeest begint dit jaar om 18.00 uur…Paasvuur in Budel

16-04-2019 13:35 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 20 april organiseert Jeugdclubs Budel wederom het Paasvuur. Het is inmiddels het vierde jaar dat deze traditie rondom Pasen in Budel neerstrijkt. Het familiefeest begint dit jaar om 18.00 uur met een vrolijke optocht vanaf het Schepenhuis naar de feestlocatie aan de Voorterdijk. Hier wordt het Paasvuur aangestoken en kan iedereen, jong en oud, genieten van gezellige live muziek, entertainment, een drankje en lekker eten.

Het paasvuur werd ooit in het leven geroepen door Jeugdclubs Budel om een evenement neer te zetten waar jong en oud welkom zijn en waar er voor iedereen wat te doen is. En met deze gedachte wordt er ook dit jaar weer volop achter de schermen gewerkt aan een onvergetelijke editie. Voor de kinderen begint het feestje al vroeg op de avond bij het Schepenhuis in Budel. Hier komen we allemaal samen om één stoet te vormen naar het feestterrein.

Ook de paashaas, paasvuur-vlogger Didi’tje Blok en de leden van de Loco Loco Discoshow lopen mee met de optocht en maken er zo meteen een feestje van. Op het feestterrein is er volop vermaak voor de kinderen. Van luchtkussens tot knutseltafels en van schminkclowns tot zelf marshmallows roosteren. En nog veel meer! Daarnaast wordt er ook weer een grandioos optreden gegeven door de beroemde Loco Loco Discoshow. Voor de ouders, opa’s, oma’s en alle andere bezoekers is er live muziek van Brassta! op het buitenpodium. En kan er genoten worden van een lekker drankje en hapje. Rond 19.45 uur wordt het grote paasvuur ontstoken en kan iedereen genieten van het indrukwekkende en sfeervolle vuur.  Het feest is daarna nog lang niet voorbij, want in de grote feesttent komen niemand minder dan feestband The Rousers de tent op z’n kop zetten. De avond wordt afgesloten door het Budelse DJ-duo ‘Jongens van de Buurt’. Genoeg ingrediënten om een er grandioos evenement van te maken dus. Daarom nodigt Jeugdclubs Budel graag iedereen uit om op 20 april naar het Paasvuur te komen. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Voor meer informatie rondom het Paasvuur verwijzen we graag naar www.jeugdclubsbudel.nl of bekijk de Facebookpagina van Paasvuur Budel.

Powered by Blog Grabber