Peter Schoenaker nieuwe cirkelspeler bij Sporting NeLo

Sporting NeLo heeft zijn selectie verder versterkt met een cirkelspeler. Peter Schoenaker (15/12/1993) is het ‘oudere’ broertje van onze Robin Schoenaker. Samen speelden ze lange tijd bij Arnhem maar sinds…Peter Schoenaker nieuwe cirkelspeler bij Sporting NeLo

12-04-2019 12:24 – Ingezonden door Redactie

Sporting NeLo heeft zijn selectie verder versterkt met een cirkelspeler. Peter Schoenaker (15/12/1993) is het ‘oudere’ broertje van onze Robin Schoenaker. Samen speelden ze lange tijd bij Arnhem maar sinds dit seizoen werden de wegen gescheiden. Robin kwam naar Sporting, Peter ging naar Bevo! Nu zijn de broeders dus terug verenigd in de BeNe-league bij Sporting NeLo. Peter is een hardwerkende cirkelspeler en een uitstekend verdediger. Samen met Niels Van Sloot zal hij de cirkel heel erg onveilig maken voor de tegenstander!  Wij heten Peter van harte welkom in onze club en wensen hem veel succes!

Powered by Blog Grabber