Peuterschool Schatkist bezoek schoenenwinkel Tasko

In het kader van het thema schoenen, bezochten de peuters op 28 maart schoenenwinkel Tasko in Budel. Na een heerlijke wandeling werden de peuters hartelijk ontvangen door clown Katootje. Clown Katootje…Peuterschool Schatkist bezoek schoenenwinkel Tasko

13-04-2019 11:59 – Ingezonden door Redactie

In het kader van het thema schoenen, bezochten de peuters op 28 maart schoenenwinkel Tasko in Budel. Na een heerlijke wandeling werden de peuters hartelijk ontvangen door clown Katootje. Clown Katootje nam de kinderen mee op speurtocht door de winkel, op zoek naar de kinderschoenen. De kinderen vonden damesschoenen, herenschoenen en daarna verschillende mooie kinderschoenen, die uitgebreid bekeken werden. Daarna was het tijd voor een liedje over schoenen. Juf Rini mocht nieuwe schoenen kopen, dus werden haar voeten gemeten en bekeken op de spiegel. Ook de kinderen mochten hun blote voeten op de spiegel bekijken. Wat een belevenis!
Tot slot deden de peuters samen met clown Katootje nog een dansje. Daarna  was het tijd om afscheid te nemen van clown Katootje en schoenenwinkel Tasko.  Gepakt met een verrassingstasje en een ballon werd de wandeling terug naar school ingezet. De peuters weten nu alles over de schoenenwinkel en kunnen op de peuterschool het schoenen verkopen naspelen.
Peuterschool Schatkist streeft ernaar bij elk thema een leuk uitstapje te organiseren. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op onze peuterschool. Meer informatie vindt u op www.peuterdorp.nl en op onze facebookpagina www.facebook.com/schatkist.

Powered by Blog Grabber