Pro6 zwerfvuilprikactie in Budel

Afgelopen 9 maart heeft de 16e zwerfvuilprikactie  plaatsgevonden in Maarheeze. Vervolgens heeft Pro6 ook meegedaan aan de landelijke opschoondag op 23 maart. Het waren allebei geslaagde activiteiten,…Pro6 zwerfvuilprikactie in Budel

19-04-2019 09:57 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen 9 maart heeft de 16e zwerfvuilprikactie  plaatsgevonden in Maarheeze. Vervolgens heeft Pro6 ook meegedaan aan de landelijke opschoondag op 23 maart. Het waren allebei geslaagde activiteiten, waarop met grote groepen vrijwilligers een stuk van Maarheeze, maar op de landelijke opschoondag ook andere grote stukken van Cranendonck onder handen genomen zijn! De vele volle afvalzakken getuigen er opnieuw van hoeveel troep helaas nog steeds op straat of in de bermen beland in plaats van in de vuilnisbak. Pro6 nodigt je graag uit voor de 17e zwerfvuilprikactie op zaterdag  13 april. Deze keer is Budel aan de beurt en we verzamelen om 11.00 uur op de parkeerplaats van Kempen Airport (Luchthavenweg 20 in Budel). In twee- of drietallen starten we om het omliggend gebied zwerfafvalvrij te maken. Voor prikstokken, handschoenen, afvalzakken en fluorescerende hesjes wordt gezorgd. De prikactie duurt tot ongeveer 12.30 uur. De prikactie van Pro6 wordt ondersteund door Esther Fransen van beter Budel. Je kunt je vooraf aanmelden door een email te sturen naar [email protected]

Powered by Blog Grabber