Pupil van de Week

Bij de wedstrijd sv Budel – Spoordonkse Boys is Finn Friederichs. Finn is 10 jaar oud en zit in groep 6 van Basisschool de Boogurt in Budel. Finn voetbalt in de JO11-2 van sv Budel en staat daar het liefst…Pupil van de Week

19-04-2019 10:08 – Ingezonden door Redactie

Bij de wedstrijd sv Budel – Spoordonkse Boys is Finn Friederichs. Finn is 10 jaar oud en zit in groep 6 van Basisschool de Boogurt in Budel. Finn voetbalt in de JO11-2 van sv Budel en staat daar het liefst in de spits. Naast sv Budel is Finn fan van PSV en zijn favoriete speler bij deze club is Lozano. Als Finn niet aan het voetballen is, dan speelt hij graag buiten. Het allerleukste om buiten te doen, vindt hij crossen op zijn brommer. Daarnaast vindt hij het leuk om te gaan skiën in Oostenrijk. Finn, veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel veel geluk!

Powered by Blog Grabber