Pupil van de week Rood-Wit’67/Plus

Bij de wedstrijd van Rood-Wit’67/Plus 1 tegen De Weebosch 1 is Jayden Richter de ‘Pupil van de Week’.  Jayden zit in groep 7 van basisschool St. Andreas in Budel-Dorplein. Hij speelt als middenvelder …Pupil van de week Rood-Wit’67/Plus

19-04-2019 10:04 – Ingezonden door Redactie

Bij de wedstrijd van Rood-Wit’67/Plus 1 tegen De Weebosch 1 is Jayden Richter de ‘Pupil van de Week’.  Jayden zit in groep 7 van basisschool St. Andreas in Budel-Dorplein. Hij speelt als middenvelder in de JO10-1G. Zijn favoriete speler bij Rood-Wit is Rayn Hegge. Zijn favoriete voetballer in het buitenland is Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain.
Jayden lust graag risotto, schnitzel en worstenbroodjes. Naast voetballen speelt hij ook graag een potje tafeltennis.

Powered by Blog Grabber