Regionale ontmoetingsdag en bevrijdingsfestival voor veteranen

De Stichting Veteranen Brabant Zuid Oost organiseert op 5 mei de traditionele regionale ontmoetingsdag met bevrijdingsfestival in het kader van 75 jaar vrijheid. Dit jaar wordt deze bijzondere dag gehouden in de Cacaofabriek te Helmond. De insteek van deze regionale ontmoetingsdag is dan ook om samen…Regionale ontmoetingsdag en bevrijdingsfestival voor veteranen

13-04-2019 12:21 – Ingezonden door Redactie

De Stichting Veteranen Brabant Zuid Oost organiseert op 5 mei de traditionele regionale ontmoetingsdag met bevrijdingsfestival in het kader van 75 jaar vrijheid. Dit jaar wordt deze bijzondere dag gehouden in de Cacaofabriek te Helmond. De insteek van deze regionale ontmoetingsdag is dan ook om samen 75 jaar bevrijding te vieren, en veteranen elkaar, en burgers te laten ontmoeten in een gezellige en muzikale omgeving.

Met als thema ‘ Vier samen de vrijheid’ staat deze regionale ontmoetingsdag open voor iedereen. De regionale ontmoetingsdag en het bevrijdingsfestival wordt gehouden in de Cacaofabriek aan de Cacaokade 1 te Helmond en start om 13.00 uur. De welbekende Robert Smith Bluesband zal optreden samen met Drive In Show  ‘Satisfaction’ en zij zullen zorgen voor de muziek.. Verder is er een marktplaats met diverse stands. Om 17.00 uur komt er een einde aan het programma. Veteranen uit Brabant Zuid Oost die mede veteranen weer willen ontmoeten, kom naar deze ontmoetingsdag. Aanmelden kan op het mailadres van de secretaris nl: [email protected] En inwoners die veteranen een warm hart toedragen zijn natuurlijk van harte welkom. Eventuele vragen graag zenden naar het e-mailadres: [email protected]

Powered by Blog Grabber