Rikken bij senioren Budel

Senioren Budel heeft een enthousiaste club rikkers die elke 1e dinsdag van de maanden oktober t/m april bij elkaar komt voor het riktoernooi. Omdat er veel animo was om meer te rikken hebben we daar op ingespeeld en elke 3e dinsdag van de maanden september t/m april is het vrij rikken.Rikken bij senioren Budel

19-04-2019 11:03 – Ingezonden door Redactie

Senioren Budel heeft een enthousiaste club rikkers die elke 1e dinsdag van de maanden oktober t/m april bij elkaar komt voor het riktoernooi. Omdat er veel animo was om meer te rikken hebben we daar op ingespeeld en elke 3e dinsdag van de maanden september t/m april is het vrij rikken. De speelkaarten worden geschonken door de Budelse Brouwerij waarvoor wij ze heel graag willen bedanken. Nieuwe leden zijn meer dan van harte welkom, dus schroom niet en kom een keertje meedoen. Het is gezellig en het gaat er heel ontspannen aan toe. Zonder lid van de vereniging te zijn mag je twee keer vrijblijvend meedoen. U kunt dan de sfeer proeven en mocht u besluiten om met ons door te gaan, moet u zich uiteraard laten inschrijven als lid van Senioren Budel. In de maand mei houden we onze jaarlijkse afsluiting met leuke prijsjes, koffie en vlaai! Opgeven kan bij Sjaan Kursten, tel. 0031 495 492798 en bij Nelly van Bree, tel. 0031 495 492403. Het seizoen van het vrij rikken start op 16 september, het riktoernooi start op 2 oktober.

Powered by Blog Grabber