Rommelmarkt op schoolplein

De ondertussen reeds gekende Libellenschool op het Sooi Willemsplein in Pelt heeft, om wat extra geld in het laatje te krijgen, een stand geplaatst op de Pelter zaterdagmarkt.Rommelmarkt op schoolplein

16-04-2019 13:44 – Ingezonden door Redactie

De ondertussen reeds gekende Libellenschool op het Sooi Willemsplein in Pelt heeft, om wat extra geld in het laatje te krijgen, een stand geplaatst op de Pelter zaterdagmarkt. Hier werd behalve de verkoop van een kopje koffie, zelfgebakken wafeltjes, verjaardagskalenders en plantjes aan de marktgangers bekend gemaakt dat er op het schoolplein daar juist tegenover een rommelmarkt gaande was. Op het speelplein van de school hadden zowel ouders van de leerlingen, leerkrachten en bekenden hun eigen spullen te koop aangeboden. Ook was er een grimestand, tattoos en lekkere hapjes. Heidi Put, directrice van de school: ”Zoiets moet groeien. Als we dit elk jaar organiseren zal dit mettertijd bekend worden bij de mensen maar de eerste stap is nu gezet.”

Powered by Blog Grabber