Rood-Wit’67/Plus verliest uitwedstrijd tegen Pusphaira

Rood-Wit’67/Plus moest afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen Pusphaira haar meerdere erkennen. Na een 3-1 ruststand kwam de uiteindelijke 3-2 overwinning voor de thuisclub tot stand. Vanaf de aftrap nam Pusphaira het initiatief en Rood-Wit’67/Plus werd steeds op eigen helft teruggedrongen. In de…Rood-Wit’67/Plus verliest uitwedstrijd tegen Pusphaira

19-04-2019 10:42 – Ingezonden door Redactie

Rood-Wit’67/Plus moest afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen Pusphaira haar meerdere erkennen. Na een 3-1 ruststand kwam de uiteindelijke
3-2 overwinning voor de thuisclub tot stand. Vanaf de aftrap nam Pusphaira het initiatief en Rood-Wit’67/Plus werd steeds op eigen helft teruggedrongen. In de 12e minuut kwam de thuisclub op voorsprong. Een goed genomen
corner op rechts werd door Pusphaira aanvaller Douwe Orij geheel vrijstaand ingetikt.
Vanaf 5 meter was Rood-Wit’67/Plus doelman Tom Lammers volkomen kansloos, 1 – 0.
Pusphaira bleef het beste van het spel houden. Geheel onverwacht kwam Rood-Wit’67/Plus
in de 35e minuut op gelijke hoogte. Een uitstekend genomen vrije trap van Maarten Derks stelde Rowan Jongen in staat om de gelijkmaker te scoren. Met een snoeiharde kopbal trof hij doel,1 – 1. Hierna trok de thuisclub fel ten aanval en profiteerde handig van een verdedigingsfout in de Rood-Wit’67/Plus defensie en Sander Tax liet zich deze geboden kans niet ontglippen en omspeelde Rood-Wit’67/Plus doelman Tom Lammers, 2 – 1. Een minuut later werd de voorsprong voor de thuisclub uitgebreid. Een combinatie tussen Mirco de Boer en Sander Tax werd door laatstgenoemde afgerond, 3 – 1, wat tevens de ruststand betekende.
Na de thee eenzelfde beeld. Pusphaira liet het beste van het spel zien en Rood-Wit’67/Plus probeerde met countervoetbal de Pusphaira verdediging in problemen te brengen. In de 79e minuut had dit succes. Nick Lucassen verschalkte de Pusphaira doelman met een uitstekende lob. Hierna probeerde Rood-Wit’67/Plus alsnog een punt uit het vuur te slepen maar de Pusphaira verdediging liet geen steken vallen, eindstand 3 – 2.
A.s. donderdag 11 april 2019, speelt Rood-Wit’67/Plus een inhaalwedstrijd in Bergeijk tegen het hooggeklasseerde De Weebosch. Aanvang 18.30 uur.
A.s. zondag 14 april 2019, speelt Rood-Wit’67/Plus thuis tegen
De Weebosch. Aanvang 14.30 uur. De toegang is gratis! De wedstrijdbal is geschonken door Jozef Friedrichs van café De Sport in Budel-Schoot.

Powered by Blog Grabber