Scherpe acties bij EBM Totaalinrichting in Budel Open op tweede Paasdag!

Op de Instraat in Budel is EBM Totaalinrichting gelegen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in keukens en maatwerkinterieur. Eigenaar Ruud Zentjens draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel en dat vertaalt…Scherpe acties bij EBM Totaalinrichting in Budel Open op tweede Paasdag!

16-04-2019 13:40 – Ingezonden door Redactie

Op de Instraat in Budel is EBM Totaalinrichting gelegen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in keukens en maatwerkinterieur. Eigenaar Ruud Zentjens draagt kwaliteit en service hoog in het vaandel en dat vertaalt zich in tal van succesvolle projecten. “Naast keukens leveren we ook deuren, vloeren en kasten op maat,” vertelt Ruud. “Iedereen is hartelijk welkom in onze showroom om zelf al onze mogelijkheden te ontdekken.”

“En momenteel stunten we met tal van interessante acties,” vertelt Ruud. “Zo geven we 10% korting op Meister laminaat en Lindura houten vloeren, ondervloeren en plinten. Maar dat is nog niet alles want bij de aankoop van een schuifkast is het inmeten en de montage gratis! Ook wie op zoek is naar binnendeuren kan bij ons rekenen op een mooie aanbieding want we geven eveneens 10% korting op een binnendeur naar keuze van het merk Skantrae en je krijgt er een IND moderne deurkruk gratis bij.” Loop dus zeker eens binnen en vraag naar de voorwaarden. De showroom is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. “En op tweede Paasdag, maandag 22 april, zijn we extra geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur,” gaat Ruud verder.

In de showroom van EBM worden bezoekers ondergedompeld in de wereld van interieur. De showroom laat meteen de diversiteit aan stijlen zien, waardoor er voor ieder interieur wat wils is. In de showroom worden onder andere diverse keukenopstellingen gepresenteerd. En ook complete kasten en meubels op maat zijn mogelijk bij EBM. Dit gebeurt allemaal in de eigen werkplaats en ook voor de plaatsing kan gezorgd worden. “Kom gerust eens langs, want momenteel hebben we nog een erg scherpe aanbieding op een showroomkeuken!” aldus Ruud. EBM Totaalinrichting is gelegen aan de Instraat 20A in Budel.

Powered by Blog Grabber