SexyVolley prolongeert landskampioenschap

Heren Recreanten 1 van Ledûb Volleybal, onder liefhebbers beter bekend als SexyVolley, is voor het tweede jaar op rij kampioen geworden in de eerste klasse van de Liefhebberij Volleybalcompetitie. Door…SexyVolley prolongeert landskampioenschap

19-04-2019 10:38 – Ingezonden door Redactie – Foto Jos Meusen

Heren Recreanten 1 van Ledûb Volleybal, onder liefhebbers beter bekend als SexyVolley, is voor het tweede jaar op rij kampioen geworden in de eerste klasse van de Liefhebberij Volleybalcompetitie. Door een klinkende 4-0 thuisoverwinning op Voluntas kon het feestje daarna losbarsten.

Van te voren bogen alle wiskundigen en statistiekfetisjisten zich al weken over de ranglijst. Er kwam witte rook: SexyVolley had 3 sets nodig om wederom het kampioenschap veilig te stellen. Dat laten Rick van Meijel, Toine Vos, Jesper Kuijpers, Pim Elschot, Dirk van Tulden, Maarten Henkelman, Mathijs Feijen, Pim Staals, Stef van Tongeren en Tijn Evers zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Hoewel die laatste ontbrak door zijn laatste activiteiten als social media-Prins van Buul en omstreken.

SexyVolley, dat in de carnavalsoptocht dichterbij ‘Ut Gouwe Getje’ kwam als de bookmakers hadden gedacht, kon in de kampioenswedstrijd rekenen op veel steun van massaal toegestroomde supporters. Als Ledublegendes als Mama Feijen en Mart Kluitmans en zelfs plaatjesschieter Jos Meusen present zijn, mag je niet verzaken. De SexyTifosi zorgden voor een kolkende arena waardoor het eigenlijk al niet meer fout kon gaan.

Zo geschiedde. 4 sets lang werd de Limburgse tegenstander opgejaagd, afgeblokt en afgetroefd. Na 3 sets kon de titel worden gevierd en ging de focus alvast richting de bar. Het bleef, toen ook d’n Prins, zien Vlam en zelfs de tegenstandadjudant Giel zich meldden in de Capu nog lang onrustig.

SexyVolley bedankt Premium Partners Keistoer, Osteopathie Feijen en Nagel Electro.

Powered by Blog Grabber