ShareFair Weggeefplein

Op zaterdag 4 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert KVLV Achel- centrum een ShareFair ‘Dames mode accessoires’ in de tent op de parking van de Spar in Achel. Maak anderen blij met spullen die je…ShareFair Weggeefplein

12-04-2019 12:18 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 4 mei van 10.00 uur tot 16.00 uur organiseert KVLV Achel- centrum een ShareFair ‘Dames mode accessoires’ in de tent op de parking van de Spar in Achel. Maak anderen blij met spullen die je zelf niet meer gebruikt.
Geef spullen die nog bruikbaar en in goede staat zijn, een tweede leven: sieraden, handtassen (geen winkeltassen), sjaaltjes, damesriemen, hoofddeksels (hoeden,mutsen), handschoenen. Lever ze in op donderdag 2 mei van 16.00 uur tot 19.00 uur bij het Michielshof. Kom gezellig snuisteren op ons weggeefplein en kies uit
wat je zelf nog kan gebruiken. De koffie staat klaar en is gratis voor al onze KVLV-leden.
Rad van fortuin: voor alle kinderen (€0,50 per beurt). Iedereen welkom, de toegang is gratis. Meer info: annick753@hotmail.com

Powered by Blog Grabber