Start fietsseizoen senioren Budel

Met de lente en het betere weer in aantocht, gaan de Senioren Budel de draad weer oppakken met een serie fietstochten door de mooie eigen regio. Vrijwilligers van de fietsgroep hebben ook dit voorjaar weer kans gezien om een mooie serie routes met samen te stellen, routes die je meenemen door het landschap,…Start fietsseizoen senioren Budel

16-04-2019 13:34 – Ingezonden door Redactie

Met de lente en het betere weer in aantocht, gaan de Senioren Budel de draad weer oppakken met een serie fietstochten door de mooie eigen regio. Vrijwilligers van de fietsgroep hebben ook dit voorjaar weer kans gezien om een mooie serie routes met samen te stellen, routes die je meenemen door het landschap, bos en soms door stad of  dorp.

Op 1 mei om 13.15 uur precies vindt de ‘aftrap’ plaats voor de allereerste tocht dit jaar. De eerste tocht van ±35 kilometer gaat naar de Laurabossen. Aan alle leden, maar ook aan geïnteresseerden en mensen die graag in een groep fietsen “wees welkom en fiets gewoon gezellig een middag mee!” Zonder lid te zijn van Senioren Budel kan je tot twee keer geheel vrijblijvend meefietsen. Je kunt dan van de sfeer onderling proeven en genieten van de schoonheid van eigen streek en omgeving. Mocht je daarna besluiten om te blijven, moet je je uiteraard  laten inschrijven bij Senioren Budel waardoor je natuurlijk tegelijk ook kunt profiteren van alle andere activiteiten en evenementen die bij de Senioren op het programma staan. Het programma en het overzicht van de routes is te vinden op www.kbobudel.nl Voor vragen kunt u terecht bij Jan van Lierop via tel. 0031 495 493340.

Powered by Blog Grabber