Succesvolle Sporting Atletiek Neerpelt stage in Perpignan

PELT – Maar liefst 17 Atleten en trainers van Sporting Atletiek Neerpelt (SACN) zijn naar Perpignan aan de Middellandse Zee afgereisd voor een stage. Op deze 8 daagse stage werd er flink getraind, soms tot 3 keer per dag! De afstandlopers gingen regelmatig de bergen in. Ze vertrokken telkens op zeeniveau en bereikten de de eerste Pyreneeëntopjes op 335 m hoogte. In de verte zagen ze dan de besneeuwde hogere bergtoppen liggen. Ook de spurters en kampers leverden huzarenstukjes af op het strand en in de zee. De meeste trainingen werden afgewerkt op de piste van Perpignan onder een zonnetje en met een temperatuurtje van rond de 20°C. De meeste dagen waaide daar een windje van 7 Beaufort. Dat wil zeggen meer dan 60km/u wat voor de atleten ideaal is in te trainen! Nu de sporters weer terug zijn, moeten de resultaten komen. Maar daar vertrouwen de trainers Lieze Peeten, Daan Stevens en Louis Geboers zeker op.