Toneelstuk Cloaca en voorstelling Les Vieux Amants in Elzenhoeve

Vijf acteurs van de Kempische Huiskamertoneelgroep spelen het bekende toneelstuk van Maria Goos op de avonden van 16 en 17 april en zondagmiddag 14 april worden Franse chansons vertolkt tijdens de finissage…Toneelstuk Cloaca en voorstelling Les Vieux Amants in Elzenhoeve

13-04-2019 11:08 – Ingezonden door Redactie

Vijf acteurs van de Kempische Huiskamertoneelgroep spelen het bekende toneelstuk van Maria Goos op de avonden van 16 en 17 april en zondagmiddag 14 april worden Franse chansons vertolkt tijdens de finissage van de Lente Kunst Expo.

Cloaca is een verhaal over mannenvriendschappen. Vier vijftigers hebben tijdens hun studententijd een hoop lol gemaakt in de studentenvriendenclub Cloaca. Door omstandigheden zijn ze jaren later tijdelijk bij elkaar. Maatschappelijk zijn ze geslaagd, maar privé loopt niet alles op rolletjes. Ondanks goede bedoelingen laten ze elkaar, als het erop aankomt, vallen. De studentenvriendschap blijkt uiteindelijk niet bestand tegen zelfzuchtige behoeftes en ambities. Dit stuk wordt gespeeld door Moniek Voermans, Toon van Overdijk, Sjef van der Heijden, Theo van Hooff en Kees van Loon, onder regie van Jan Berger. Reserveren (12,50 p.p.) kan via cloaca2019@gmail.com

Les Vieux Amants door Les Enfants du Paradis
Rokerige chansons die ooit klonken in de donkerbruine Parijse cabarets; clubs, waar men met rode wijn mijmerde over de condition humaine. Liederen die doen voelen hoe het menselijk tekort het hart doet lijden en de ziel pijnigt: chansons op zijn best. Hier vertolkt door Les Enfants du Paradis: Lizet van Beek (zang en verhalen) en Doré van Deijck (piano). Zij nemen u mee naar de wereld van grote chansonniers als Barbara, Brel, Piaf en meer, waarin stad, nacht, liefde, passie en verlangen op melancholische wijze wordt bezongen. Aanvang: 15:00 uur. Voor- of achteraf (13:00-18:00 uur) kunt u binnen en buiten de gratis toegankelijke Lente Kunst Expo bezichtigen met divers werk van 9 kunstenaars: Susan Reijnders, Theo Kuijpers, Renée van Trier, Marieke Peters, Jo Gijsen, Jan Vosters, Aldona Stachowska, Jacobien de Korte en Ellen Jess.
Locatie: Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel | Meer info is te vinden op www.elzenhoeve.eu

Powered by Blog Grabber