Toons Toppers gestart met trainingen voor Mont Ventoux

WEERT – Tien fietsers en vijftien wandelaars vormen samen de Toons Toppers 2019. 

Een groep die de uitdaging aangaat om de Mont Ventoux te beklimmen op 5 en 6 september. Hiervoor wordt een klein half jaar intensief getraind. Nadat de afgelopen weken binnen al aan de conditie is gewerkt,  starten nu de buitentrainingen onder leiding van het begeleidingsteam van het Toon Hermans Huis Weert. 

De groep kent een grote diversiteit in leeftijd en achtergrond. De jongste deelnemers zijn nog geen 20 jaar en de oudste ruim 70! Ze komen uit de hele regio: Weert, Nederweert, Budel, Ospel enz.. Iedere deelnemer heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen. Soms omdat ze letterlijk uit het dal omhoog willen klimmen na een periode van zelf ziek zijn. Soms ter nagedachtenis en verwerking van het verlies van een dierbare of ter ondersteuning van een zieke partner of vriend(in). Samen gaan ze dit traject en de uitdaging vol enthousiasme en motivatie aan. 

Met de beklimming van de Mont Ventoux wordt geld opgehaald ten bate van het KWF en het Toon Hermans Huis Weert. Zo steunen de Toons Toppers het noodzakelijke en zeer waardevolle onderzoek naar de behandeling en genezing van kanker en tegelijkertijd het Toon Hermans Huis Weert, dat ondersteuning biedt  aan iedereen die met kanker te maken krijgt. Steunt u Toon Toppers 2019 ook? Ga hiervoor naar: www.grootverzettegenkanker.nl/toonstoppersweert