ToTo Fonds organiseert ‘Lokale Helden’

Op 26 april organiseert ToTo vzw het evenement ‘Lokale Helden’. Dit gaat door in De Walburg te Hamont. Op uitnodiging van IC internationaal comité Limburg is ToTo vzw het evenement op vrijwillige basis…ToTo Fonds organiseert ‘Lokale Helden’

19-04-2019 11:07 – Ingezonden door Redactie

Op 26 april organiseert ToTo vzw het evenement ‘Lokale Helden’. Dit gaat door in De Walburg te Hamont. Op uitnodiging van IC internationaal comité Limburg is ToTo vzw het evenement op vrijwillige basis gaan organiseren. Voor Hamont-Achel is het heel belangrijk om evenementen te blijven organiseren, zeker waar het gaat om cultuur en de multiculturele samenleving. (Wereld)muziek is daar heel belangrijk voor omdat het mensen verbindt. De muzikale wereldreis, verzorgd door onze eigen ToTo werelddisco uit Achel,  legt verbanden tussen culturen. De muzikale tradities lopen in de muziek over van continent naar continent, vergezeld door stukjes geschiedenis en uitleg over de overeenkomsten. Een positief geluid! Dat is het motto van ToTodisco.

Er staan twee live-optredens op het programma. Het eerste wordt gebracht door de Salvatorb@nde van het Salvatorcollege uit Hamont. Deze schoolband brengt een programma van populaire muziek. Niet alleen elektrisch maar ook met meerdere stemmen en blazers. Dit maakt de muziek extra interessant! Eline en Herman Grouwels uit Hamont brengen pop en evergreens. Een mooi optreden van bompa en kleindochter! Kom dus met de hele familie en geef ze alle support! Alle artiesten en helpers werken volledig vrijwillig. De inkomsten bestaan uit vrijwillige donaties en inkomsten van de bar, t.b.v. schoolgeld voor de kinderen die ToTo vzw  in Kenia op school heeft. Wanneer zij hun diploma’s halen kunnen ze een grotere bijdrage gaan leveren aan een mooiere wereld!

Powered by Blog Grabber