Tuinhier Achel

Iedere tuinliefhebber krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken, zieke of kwijnende tuinplanten.Tuinhier Achel

19-04-2019 11:23 – Ingezonden door Redactie

Iedere tuinliefhebber krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken, zieke of kwijnende tuinplanten. Vaak ligt de oorzaak bij een verkeerde standplaats, te dicht op elkaar geplant, slechte groeicondities dus. Afgevallen blad, schimmels, zwarte vlekken op bladeren zijn een paar voorbeelden. Hebt u ook problemen met planten of wilt u juist plantenziekten voorkomen, bezoek dan eens onze lesavond over het herkennen van plantenziekten. Tuinhier Achel houdt op dinsdag 16 april een boeiende tuinles in het Michielshof te Achel. Deze les wordt verzorgd door dhr. Geert Laurent. Aanvang 19.30 uur. Toegang gratis.
Foto : Bessenbloedblaarluis

Powered by Blog Grabber