Verdiende overwinning voor vv Maarheeze

In de afgelopen weken toonde Maarheeze al steeds beter spel. Echter het scorebord bracht dit onvoldoende tot uiting. In de wedstrijd tegen RKESV leek het niet anders te worden. Een 1e helft waarbij beide…Verdiende overwinning voor vv Maarheeze

15-04-2019 12:12 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Mieke Mulder

In de afgelopen weken toonde Maarheeze al steeds beter spel. Echter het scorebord bracht dit onvoldoende tot uiting. In de wedstrijd tegen RKESV leek het niet anders te worden. Een 1e helft waarbij beide ploegen weinig aanspraak op meer dan een puntendeling leken te maken. Echter trainer Richard vd Kerkhof liet zijn ploeg in de 2e helft gedurfd spelen. Dat betaalde zich een kwartier voor tijd uit toen Patrick Verton de enige treffer scoorde.
De foto’s zijn gemaakt door Mieke Mulder.
Op 2e Paasdag speelt Maarheeze uit tegen Lierop.

Powered by Blog Grabber