Volleybal Husseltoernooi

BUDEL – Omdat we geen genoeg kunnen krijgen van de geweldig leuke sport volleybal (en omdat sommigen graag willen oefenen voor het Ledûb Volleybal Festival organiseert Ledub dit jaar weer het Volleybal Husseltoernooi.

Zonder vooraf in te schrijven kan iedereen individueel of met meerdere personen, op één of meerdere avonden komen volleyballen. Zowel voor leden als niet-leden van Ledûb, Nevobo-speler, recreant, liefhebber of beginner, iedereen is van harte welkom.

Hoe werkt het? Op de avond zelf worden de deelnemers bij aanvang gehusseld. Vervolgens worden er meerdere wedstrijdjes gespeeld. Wil je meedoen? kom dan op dinsdagavond 14, 21, 28 mei en 4 juni  naar de Zuiderpoort.  Om 20.00 uur start het toernooi, dus zorg dat je ruim van tevoren omgekleed bent en warmgelopen hebt.

Voor vragen kun je contact opnemen via: communicatie@ledubvolleybal.nl