Voordracht  Diabetes Liga Noord-Limburg

Als diabeet lees je wellicht dikwijls de etiketten op de verpakkingen om na te gaan of het voedingsmiddel aangewezen voor  je levensstijl. Is het allemaal klare taal voor jou? En heel recent kennen de voedingsmiddelen ook kleurencodes, de nutri-score, Waar staan ze voor?Voordracht  Diabetes Liga Noord-Limburg

19-04-2019 11:18 – Ingezonden door Redactie

Als diabeet lees je wellicht dikwijls de etiketten op de verpakkingen om na te gaan of het voedingsmiddel aangewezen voor  je levensstijl. Is het allemaal klare taal voor jou? En heel recent kennen de voedingsmiddelen ook kleurencodes, de nutri-score, Waar staan ze voor? Wil je er meer over weten? Kom dan naar onze infoavond in het Mariaziekenhuis te Overpelt op 23 april 2019 om 20.00 uur.  Marida Housen, diëtiste in het Mariaziekenhuis te Overpelt, komt er je meer over vertellen. Iedereen is welkom. Inkom en parking gratis. Verplicht gebruik van consumptie. Info Yvette Vanbuel. 0031 479 681116.

Powered by Blog Grabber