Vrienden van het Schepenhuis schenken TV & Tablet aan Zorgboerderij ’t Schutje

Dit voorjaar hebben de Vrienden van het Schepenhuis een TV & Tablet geschonken aan Zorgboerderij ‘t Schutje. De ouderen vinden het prachtig om oude filmpjes op YouTube te kijken of te genieten van muziek…Vrienden van het Schepenhuis schenken TV & Tablet aan Zorgboerderij ’t Schutje

16-04-2019 13:37 – Ingezonden door Marijn Mommers – Foto Jos Meusen

Dit voorjaar hebben de Vrienden van het Schepenhuis een TV & Tablet geschonken aan Zorgboerderij ‘t Schutje. De ouderen vinden het prachtig om oude filmpjes op YouTube te kijken of te genieten van muziek uit hun jeugd. Op de tablet kunnen ze geheugenspelletjes spelen, dit zorgt ervoor dat hun hersenen geprikkeld blijven. Vrienden van het Schepenhuis zijn trots dat ze samen met de begeleiders van Zorgboerderij ’t Schutje, deze wens in vervulling hebben gebracht. Ze wensen de begeleiders en cliënten veel kijk- en luisterplezier toe.

Zorgboerderij ’t Schutje in Soerendonk, is een dagbesteding voor ouderen met een niet aangeboren lichamelijke of geestelijke beperking. De ouderen vinden hier een natuurlijke structuur, ritme, rust en de ruimte. Onder professionele begeleiding en passend bij de individuele mogelijkheden, zet de begeleiding zich dagelijks in, de nog intacte functies van lichaam en geest te stimuleren. De ouderen helpen bij de verzorging van de dieren en het werk in de grote moes- en bloementuin. Daarnaast zijn er allerlei creatieve mogelijkheden in de hobbyruimte. Kijk voor meer informatie op www.zorgboerderijschutje.nl
De Vereniging Vrienden van het Schepenhuis bestaat uit een enthousiaste groep leden/ondernemers die lokale initiatieven ondersteunt. Zij ontmoeten elkaar eenmaal per maand tijdens een Ondernemerscafé. Wilt u lid worden van deze fantastische ondernemers vereniging of als introducé een Ondernemerscafé bijwonen? Bezoek onze website  www.vriedenvanhetschepenhuis.nl voor het jaarprogramma. Voor meer informatie of het bijwonen van een ondernemers café kunt u mailen naar: [email protected]

vlnr Tonnie van Kessel (bestuurslid),  Rinie Winters, Marijn Mommers (voorzitter) van Vrienden van het Schepenhuis, Jose Evers en Silvie Evens.

Powered by Blog Grabber