Wauwie, uw entertainment en communicatie in één pakket

“Mijn vrouw Lizzi startte in 2005 met haar eigen communicatiebedrijf Wauwie en ikzelf ben al jaren actief in de wereld van entertainment,” vertelt veelzijdig komiek Arian Compen. “Nu hebben we onze krachten…Wauwie, uw entertainment en communicatie in één pakket

13-04-2019 12:22 – Ingezonden door Redactie

“Mijn vrouw Lizzi startte in 2005 met haar eigen communicatiebedrijf Wauwie en ikzelf ben al jaren actief in de wereld van entertainment,” vertelt veelzijdig komiek Arian Compen. “Nu hebben we onze krachten gebundeld in het bedrijf Wauwie VOF, en kunnen we complete pakketten op maat aanbieden aan onze klanten. Wauwie maakt feest! Feest met een zachte G!” Dankzij de vele connecties in de wereld van amusement kan je via Wauwie tal van artiesten boeken. En voor ondernemingen, theaters, horecagelegenheden, café’s,… is het extra interessant om beroep te doen op dit bedrijf want ook op het gebied van communicatie biedt Wauwie heel wat mogelijkheden. Denk aan publiciteit voor je evenement in de vorm van uitnodigingen, affiches, flyers, logo’s, huisstijlen,… “Zo heb je een compleet pakket onder één dak,” vertelt Arian verder. “Alles op het gebied van entertainment van A tot Z regelen we, waardoor onze klanten zelf een zorgeloos feest tegemoet gaan!” vult Lizzi aan.

Voor het organiseren van een thema-avond, een vrijgezellenfeestje, een bedrijfsreceptie,… is Wauwie de geschikte partner. Humor staat centraal en dankzij het ruime netwerk van artiesten dat Arian en Lizzi hebben opgebouwd doorheen de jaren via hun informatiesite tonpraten.nl, weten ze als geen ander precies de juiste artiest(en) te strikken voor iedere gelegenheid. “Bovendien is het voor ons belangrijk om alles vlot te laten verlopen, zowel voor de klant die ons inschakelt als voor de artiest die we boeken. Zo leiden we het feest in goede banen,” vertelt Lizzi. “Denk aan het ontvangen van de artiest(en), het klaarzetten van alle benodigdheden zoals licht en geluid, attributen, de backstage en het verloop van het event in het algemeen. Samen met onze klant wordt het programma oftewel het draaiboek samengesteld en wij zorgen ervoor dat dit vlekkeloos verloopt.”

“Er komt namelijk veel meer kijken dan enkel het boeken van de artiest en dat is waar wij kunnen begeleiden!” gaat Arian verder. En natuurlijk is de promotie ook van groot belang. “Daarom kunnen we ook instaan voor de grafische en communicatieve kant van het verhaal. Zo bieden we een compleet pakket aan dat van uw evenement een succes zal maken!” Wauwie kan bijvoorbeeld tonpraatavonden en comedy avonden organiseren, maar ook voor acts zorgen om jubileums, verjaardags- of vrijgezellenfeestjes, bedrijfsopeningen of – recepties op te leuken. “Een ander voordeel is dat we een goede communicatie hoog in het vaandel dragen. Zo hebben we gedurende het traject nauwe contacten met de klanten en de artiesten waardoor er ingespeeld kan worden op ideeën en eventuele problemen snel opgelost kunnen worden.”

Arian en Lizzi zijn al jarenlang bekende gezichten in dit circuit en hebben heel wat ervaring opgedaan. Daarom zijn zij ook de geschikte personen om uw feest tot een groot succes te maken. En ook Arian zelf heeft doorheen de jaren enkele typetjes in het leven geroepen die misschien wel perfect passen bij de invulling van je feest. Hij kan bijvoorbeeld de perfecte gastheer zijn die de genodigden ontvangt, maar ook als quizmaster die samen met de aanwezigen een gezellig vragenspel speelt kan zorgen voor heel wat hilariteit. En zo zijn er nog verschillende mogelijkheden!

Denk je er dus aan om een comedy avond te organiseren, heb je een bedrijfsopening of -receptie, een jubileum of een ander feestje? Dan zorgt Wauwie VOF voor het juiste amusement en alle promo die daarbij komt kijken! “We hebben enkele standaardpakketten die we aanbieden, maar natuurlijk leveren we ook maatwerk. Voor elk budget en voor zowel grote als kleine feesten hebben we mogelijkheden,” aldus Arian en Lizzi.

Voor meer informatie kijk zeker eens op www.wauwie.com of maak een afspraak via tel. 0031 495 843993 of mail naar [email protected] Arian en Lizzi overlopen graag alle opties om zo ieder feest tot een groot succes te maken!

Powered by Blog Grabber