Weerstand Koersel – K. Achel VV 3-0

Een behoorlijk gehandicapt Achel VV is er niet in geslaagd om een puntje mee te brengen vanop het (mooie kunstgras-)veld van het derde geklasseerde Weerstand Koersel. Met het jeugdige duo Huibers-Theunissen centraal op het middenveld, voetbalde groen-wit nochtans niet onaardig mee,  maar na het vrijschopdoelpunt…Weerstand Koersel – K. Achel VV 3-0

19-04-2019 10:34 – Ingezonden door Redactie

Een behoorlijk gehandicapt Achel VV is er niet in geslaagd om een puntje mee te brengen vanop het (mooie kunstgras-)veld van het derde geklasseerde Weerstand Koersel. Met het jeugdige duo Huibers-Theunissen centraal op het middenveld, voetbalde groen-wit nochtans niet onaardig mee,  maar na het vrijschopdoelpunt van Simsek op het half uur kon de thuisploeg zonder al te veel problemen de bezoekers afhouden en de voorsprong verder uitbouwen.

Bijna een half uur was de wedstrijd verstreken zonder noemenswaardige kansen aan beide zijden. Toen pas moest doelman Brecko zich strekken om een schot in hoekschop te duwen. Amper 2 minuten later kon thuisspeler Simsek op vrije trap de score openen (26’ 1-0). Groen-wit kreeg een kansje via een schot van Glen Huibers maar toch was het doelman Brecko die met een schitterende redding vlak voor rust kon verhinderen dat Achel VV met een dubbele achterstand moest gaan rusten.  Na de koffie ging groen-wit op zoek naar de gelijkmaker maar verder dan pogingen van Raf Theunissen en Joris Hermans (kopbal net naast) en een knappe solo van Jasper Vandebroek die nog net werd afgeblokt, kwam het niet. Naarmate de wedstrijd vorderde ging Achel VV meer ruimte weggeven en kon de thuisploeg naar hartelust counteren. Ballet mocht aan de 2de paal een hoekschop binnenkoppen (67’ 2-0) en Geybels legde de eindstand vast toen hij al dan niet vanuit buitenspelpositie, richting Maarten Brecko mocht vertrekken (81’ 3-0). Volgende wedstrijd 14-04-2019 om 15u00 :  K. Achel VV – SV Herkol

Powered by Blog Grabber