Xtra Styling biedt compleet pakket voor haar en gelaat

Bij Xtra Styling in Hamont is iedereen welkom: jong en oud, man, vrouw of kind. Caroline Meeuwissen legt haar klanten graag in de watten en meet je het perfecte kapsel aan. Knippen, brushen, kleuren, meshen…Xtra Styling biedt compleet pakket voor haar en gelaat

19-04-2019 10:45 – Ingezonden door Redactie

Bij Xtra Styling in Hamont is iedereen welkom: jong en oud, man, vrouw of kind. Caroline Meeuwissen legt haar klanten graag in de watten en meet je het perfecte kapsel aan. Knippen, brushen, kleuren, meshen en nog veel meer… maar ook voor je make-up en opsteekkapsel ben je hier aan het juiste adres. En je kan er eveneens terecht voor een revolutionaire wimperlift behandeling. Dankzij de Elleebana One Shot Lash Lift krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven!

“De wimperlift is een ideaal alternatief als je kiest voor je natuurlijke wimpers in plaats van extensions,” vertelt Caroline. “Bovendien worden je natuurlijke wimpers niet beschadigd door een wimperkruller. Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing.” Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik! Met een gemiddelde inwerktijd van 10 minuten (max 17 min.) geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! “De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. We maken gebruik van single-use sachets dus elke klant krijgt verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch!”

Bij Xtra Styling kan je dus terecht voor een compleet pakket. Heb je een feestje of een speciale gelegenheid? Maak dan zeker een afspraak, want zowel voor je kapsel als voor je gelaat en nagels ben je hier aan het juiste adres. “Al jarenlang reken ik op de producten van Germaine de Capuccini zowel op het gebied van make-up als haarverzorging. Doorheen de jaren hebben zij hun kwaliteiten wel bewezen. Daarnaast maak ik ook gebruik van het aanbod natuurlijke producten van Gold. Zij staan erom bekend dat ze enkel sulfaat- en parabeen vrije haarmiddelen aanbieden, wat uiteraard de verzorging van het haar ten goede komt.” En weet je niet precies welke kleuren het meest flatterend zijn voor jou? Dan ook staat Caroline voor je klaar want dankzij haar aanvullende opleidingen is zij de geschikte persoon om een persoonlijke kleuranalyse te maken. Zo weet je precies welk kleur  kleding, make-up en haarkleur het beste bij je zou passen.

Maak je afspraak online
Vanaf nu kan je simpelweg je afspraak bij Xtra Styling boeken via de website www.xtrastyling.be of via de Facebookpagina van Xtra Styling. Je kan meteen aangeven wat je van je afspraak verwacht en wat de beschikbare tijden zijn. Telefonisch een afspraak maken kan natuurlijk ook nog altijd via 0032 473 351140.

Powered by Blog Grabber