Yogawandeling Natuurpunt Pelt

Op zondag 28 april van 10.00 uur tot 12.00 uur organiseert Natuurpunt Pelt een yogawandeling: detox. Ga mee op pad doorheen het Hageven met yogadocente Karen Schonkeren en balanceer je lichaam en geest…Yogawandeling Natuurpunt Pelt

16-04-2019 13:27 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 28 april van 10.00 uur tot 12.00 uur organiseert Natuurpunt Pelt een yogawandeling: detox. Ga mee op pad doorheen het Hageven met yogadocente Karen Schonkeren en balanceer je lichaam en geest met eenvoudige yogahoudingen, stretch- en ademhalingsoefeningen. Je zal weer helemaal zen naar huis terugkeren! Er zijn ook nog andere yogawandelingen gepland. Kijk zeker op de webpagina! Oh, en inschrijven is verplicht. Deelname leden Natuurpunt 6 euro – 8 euro niet-leden

Powered by Blog Grabber