Zondagmiddag Live The Beatles

De deuren van Muziekhuis Maarheeze zijn zondag 14 april weer geopend. Zodra de activiteiten van de vlooienmarkt in het naastgelegen terrein op hun einde lopen start in het Muziekhuis de Zondagmiddag Live.Zondagmiddag Live The Beatles

13-04-2019 11:07 – Ingezonden door Redactie

De deuren van Muziekhuis Maarheeze zijn zondag 14 april weer geopend. Zodra de activiteiten van de vlooienmarkt in het naastgelegen terrein op hun einde lopen start in het Muziekhuis de Zondagmiddag Live. Dit terugkerende evenement staat ditmaal in het teken van The Beatles. Er zal een flinke greep gespeeld worden uit het repertoire van de band uit Liverpool. De huisband maakt zijn opwachting en zal tevens enkele cursisten en geroutineerde muzikanten begeleiden. Hits uit de Hamburgse beginjaren vol van skiffle en beatmuziek tot de experimentelere kant van de groep eind jaren ’60 met enkele parels van het Sgt. Pepper’s album zullen niet ontbreken. Tijdens deze zondagmiddag wordt er ook een optreden verzorgd door John & Rani. De oplettende kijker zal een opvallende gelijkenis van de zanger met John Lennon niet ontgaan. Het muzikale duo biedt een muzikaal sfeer palet met nummers van o.a. John Lennon, Bob Dylan en Neil Young. De middag vangt aan om 14.00 uur en de entree is gratis.

Powered by Blog Grabber