Zurrik Live met…

Deze week stellen we jullie de volgende drie artiesten voor: de Drumgroep, John Bakx en Laura van Mierlo “Wij zijn de drumgroep van het Soeriks Muziek Gezelschap en we bestaan uit 6 personen: Bram Schrurs,…Zurrik Live met…

12-04-2019 12:15 – Ingezonden door Redactie – Foto John Bakx

Deze week stellen we jullie de volgende drie artiesten voor: de Drumgroep, John Bakx en Laura van Mierlo

“Wij zijn de drumgroep van het Soeriks Muziek Gezelschap en we bestaan uit 6 personen: Bram Schrurs, Irma Gielen en Martijn Smits van het SMG, Bob Renders van het ZMG en aanvullend Koen Duisters en Rik Winters als ex-leden van het SMG. Dit is alweer de derde editie dat we meedoen en dit keer hebben we zowel traditionele als melodische klanken ter beschikking!  Momenteel zijn we druk bezig om met elkaar een mooie, maar vooral originele act neer te zetten. Het belooft een spetterend optreden te worden! We zien jullie graag op 10 en 11 mei!”

“Mijn naam is John Bakx, 30 jaar oud en opgegroeid in het mooie Soerendonk. Zingen, dansen en toneelspelen zijn mijn favoriete bezigheden en naast mijn werk als sociaal agoog vul ik hier het meeste van mijn vrije tijd mee. Het is inmiddels tien jaar geleden dat ik als jonkie begon bij de eerste editie van Zurrik Live. Met trillende knietjes ben ik het podium opgeklommen en wat was het genieten. Toen ze mij vroegen om deze editie weer opnieuw mee te doen, heb ik ook geen moment getwijfeld. Nieuwe nummers, nieuwe mensen en een nieuwe dirigent. Het belooft weer een super leuke editie te worden en ik heb er onwijs veel zin in! Daarnaast mag ik dit jaar met onze band R.A.T.S. de afterparty verzorgen, dus trek die dansschoenen maar alvast uit de kast, want we gaan er een feestje van maken! Koop die kaartjes, neem al je vrienden en familie mee en dan zie ik je graag op 10 en 11 mei, waar we met z’n alle een echt Zurriks feestje gaan bouwen! Tot dan!”

“Mijn naam is Laura van Mierlo, 32 jaar en woon samen met Dirk en mijn dochter Nola in Soerendonk. In het dagelijks leven geef ik les aan de kleuters op basisschool De Triolier in Budel, waar ik ook mijn passie voor muziek kan laten horen. Naast zingen begeleid ik mezelf op gitaar en dat komt bij veel kinderliedjes goed van pas. In mijn vrije tijd ben ik ook veel met zingen bezig. Zo vorm ik samen met Johan Saanen het muzikaal duo ‘Leaving Traces’. De afgelopen jaren heb ik aan verschillende zang evenementen meegedaan. Zo stond ik ook tijdens de vorige editie van Zurrik Live op het podium. Ik heb veel zin om samen met het SMG en de andere artiesten te zorgen voor 2 fantastische avonden! Hopelijk tot ziens bij Zurrik Live!”

Powered by Blog Grabber