Zurrik Live presenteert…

Iedere week stelt HAC Weekblad enkele artiesten voor die deelnemen aan Zurrik Live op 10 en 11 mei. Deze week: Ine Slenders, Nick Ras en de combo groep.Zurrik Live presenteert…

19-04-2019 11:06 – Ingezonden door Redactie

Iedere week stelt HAC Weekblad enkele artiesten voor die deelnemen aan Zurrik Live op 10 en 11 mei. Deze week: Ine Slenders, Nick Ras en de combo groep.

“Ik ben Nick Ras, ik ben 17 jaar en woon natuurlijk in Soerendonk. In mijn vrije tijd schilder ik al heel wat jaartjes en speel ik toneel bij Podium Nummer 6 in Gastel en bij KPJ-SOS in Soerendonk. Daarnaast zing ik af en toe, en ben dit jaar samen met heel wat andere Zurrikse Zangers en zangeressen te zien bij Zurrik Live! Hier heb ik natuurlijk heel veel zin in, maar vind het ook erg spannend. Het is super gaaf dat we met zo’n klein dorp toch zo’n grootse avond neer kunnen gaan zetten. Ik hoop er samen met alle andere artiesten en het SMG er 2 super gave avonden van te gaan maken, daar hebben we wel een gaaf publiek bij nodig, dus ik hoop jullie op 10 en 11 mei te zien bij Zurrik Live!”
“Ik ben Ine Zentjens, ik ben 33 jaar en woon in Soerendonk. Ik ben getrouwd met Tom en heb twee kinderen, Fenna en Sam. Ik ben leerkracht op OBS de Triolier in Budel, waar ik inmiddels al 13 jaar met veel plezier werk. Ik vind het erg leuk om te zingen voor de klas, met de kindjes thuis. En af en toe een keer voor een groter publiek.”
“Wij zijn het combo dat het SMG gaat begeleiden bij Zurrik Live, bestaande uit: Ad Adams (toetsen), Pieter Smeets (basgitaar) en Peter van der Laak (gitaar). Tweederde van ons komt ook uit Soerendonk, alleen Peter uit Leende. We kennen elkaar uit het verleden waarin we gezamenlijk ook in bandjes hebben gespeeld. Denk hierbij aan Link! en Livewire. Bij deze bands hebben we de nodige muzikale uren meegemaakt en ervaring opgedaan. We vinden het een leuke uitdaging om ons nu tussen het muziekgezelschap te mengen en hebben veel zin in de optredens in mei.”  

Foto Nick en Ine

Powered by Blog Grabber