Fitlife: Geen kale hal met apparaten maar een plek voor inspanning en ontspanning

BUDEL – Ben jij al klaar voor de zomer? Fitlife Budel helpt je bij het behalen van jouw doelen! Start nu en sport de eerste maand helemaal gratis! 

Fitlife is de enige plek in de regio waar je veilig traint doordat er altijd gediplomeerde trainers aanwezig zijn die jou ondersteunen en begeleiden. Met een persoonlijk sportprogramma, lichaamsmetingen en een persoonlijke aanpak is ook jouw doel binnen handbereik. En je weet altijd zeker dat je veilig en efficiënt traint! Wil je graag wat meer hulp bij je voeding? Ook dat kan! Er staat bij Fitlife een ervaren voedingscoach klaar die jou helpt met creëren van een gezondere leefstijl.

Naast inspanning is er bij Fitlife ook voldoende ruimte voor ontspanning en sociale contacten. Zo kun je lekker genieten van gratis koffie, thee, een sportdrankje of een lekker stukje fruit. En er is elke doordeweekse ochtend gratis kinderopvang voor de leden van Fitlife, ideaal voor jonge ouders!  Kortom, bij Fitlife geen kale hal met alleen maar apparaten, maar een plek voor inspanning en ontspanning! Een plek waar je onder deskundige begeleiding veilig en efficiënt traint aan jouw doelstellingen. 

Zeker de moeite om eens een bezoekje te brengen aan Fitlife, het centrum met hart voor jou! Zou je graag willen weten wat Fitlife voor jou kan betekenen? Maak dan nu gebruik van de gratis proefweek door je aan te melden op www.fitlife-budel.nl.

Al jaren is Fitlife de nummer één in de regio op het gebied van groepslessen. Ze hebben een uitgebreid groepslesrooster met verschillende lessen voor jong en oud. Met meer dan 70 lessen op het rooster kun je werken aan kracht, conditie en ontspanning. Van een intensieve Spinningles tot de beste dance moves tijdens de Zumba en van een Buikspierkwartier tot een ontspannende Yoga les. Of je nu aan je figuur of conditie wil werken, er is altijd een passende les die jou helpt aan jouw summerproof body. 

Maar een mooi kleurtje mag natuurlijk ook niet ontbreken richting de zomer. De snelbruiner van Fitlife zorgt voor een efficiënte bruining met vele extra mogelijkheden. Naast het afspelen van je eigen muziek is hij voorzien airco en een waternevel. Probeer het en ervaar hoe gemakkelijk ook jij een kleurtje kunt krijgen! Je kunt per sessie betalen of je neemt een abonnement. Je kunt de snelbruiner (telefonisch) reserveren, maar je kunt ook vrij binnenlopen! Voor meer informatie over de snelbruiner neem je ook een kijkje op www.fitlife-budel.nl

Lid worden bij Fitlife was overigens nog nooit zo leuk! Want iedereen die nu lid wordt sport de eerste maand gratis! Start jouw sportieve avontuur vandaag nog en meld je aan voor een gratis proefweek op: www.fitlife-budel.nl