Leuk familie-uitje met Pasen

BERGEIJK – De negende editie van Crazy Cross Bergeijk belooft een succes te worden. Veel deelnemers, passende muziek en leuke randactiviteiten zijn de ingrediënten voor een festival met vertier voor jong en oud.

Vele honderden deelnemers gaan met auto’s, brommers, quads,  motoren of buggy’s de baan op. Met de vaak extreem uitgedoste voertuigen staan de deelnemers aan de start. Niet alleen gaan er originele voertuigen het terrein op, ook op de baan zijn er verschillende obstakels die genomen kunnen worden.  En dat allemaal voor de lol, want het is niet de snelheid die van belang is, maar de creatie. 

Bezoeker of deelnemer het maakt niet uit. Iedereen kan genieten van alle activiteiten die op het evenemententerrein plaatsvinden. Lekker eten en drinken, een kinderplein, muziek, randactiviteiten en veel show en plezier op de crossbaan! 

De Crazy Cross begint dit jaar op zaterdag 20 april. Vanaf 09.00 uur is dan het terrein open voor de inschrijvingen en het keuren van voertuigen. Om 10.30 uur starten we met de Mario Kids Run. Gevolgd door de eerste manche van de 2-uurs autocross. Vanaf 12.30 uur is er voor alle deelnemers een zogenaamde vrije training. De baan kan dan verkend worden. Tussen de manches door is er een crazy Couples Run. Iedereen kan meedoen. Het is een run met een knipoog. Naast de cross en diverse Runs is er een kofferbaksale op het terrein. 

Op zaterdagavond vanaf 20.30 uur gaat de feesttent open. De Euro’s beloven er een geweldig feest van te maken. 

Op zondag gaat de kassa om 10.00 uur open. De eerste manche wordt rond 11.00 uur gereden. Dit jaar is ook de zondag van veel muziek voorzien. Met optredens van Sabien Daris, De Black Sword en Gearing. Na de prijsuitreikingen wordt het evenement afgesloten met een optreden van Koorn Pik & Dorsvlegels. Naast muziek en cross zijn er ook diverse randactiviteiten voor jong en oud. Wat dacht je van Stef Stuntpiloot, VR-games, crazy games en nog veel meer.  Zoals je leest, belooft het weer een gezellige boel te worden in Bergeijk. Er over lezen is mooi, maar er bij zijn is onvergetelijk. Zorg dus dat je erbij bent! De Crazy Cross wordt gehouden aan evenemententerrein De Waterlaat in Bergeijk.