Verrassende 27e kunstINkijk

WEERT – Jaarlijks presenteert Stichting Kunstcentrum Weert zich met de kunstINkijk: een tentoonstelling en een Atelierroute. De groepsexpositie is dit jaar te vinden in Het Fatima Huis aan de Coenraad Abelsstraat 31a in Weert, waar 22 deelnemende beroepskunstenaars hun werken zullen presenteren. 

Op 22 april om 10.00 uur zal de expositie geopend worden door de Wethouder van Cultuur, Geert Gabriëls. Van daar uit kunnen bezoekers hun eigen atellierroute samenstellen om meer te zien van kunstenaars naar keuze. Zij heten u welkom in hun ateliers en op  nieuwe locaties, zoals het Kunstcentrum en  Kunsthal Weert aan de IJzerenmanweg, Helmi Coenders, Danielle Beckers en Jarka Vranovsky in het huis van architect Coenders aan de Rembrandtlaan 12 (dat zelf al een bezienswaardigheid is!),  gastexposant Rob Jacobs in de Verbinderij in Weert en de Ingelshof in Tungelroy. Nieuw zijn de ateliers van Mohammad Attar en van Laura Caris. In de folder die u ontvangt bij de opening en op   www.kunstcentrumweert.nl   treft u de plattegronden en adressen van de locaties waar u de kunstenaars en hun werken kunt bezoeken. Op twee  volgende zondagen 28 april en 5 mei is de groepsexpositie ook nog geopend.  Op 5 mei om 15.00 uur is er een rondleiding door Frits Nies. De entree is gratis en zo goed mogelijk rolstoeltoegankelijk. U bent van harte welkom, Stichting Kunstcentrum Weert.