Bouw levensloopbestendige bungalows gestart!

SOERENDONK – Heeft u het plan om ‘ooit’ te verhuizen naar een bungalow? Lees dan gauw verder.  
In de nieuwbouwwijk Dorpsakkers te Soerendonk is Bouwbedrijf Van Gogh aan de gelijknamige straat Dorpsakkers gestart met de bouw van 5 levensloopbestendige bungalows op ruime kavels (vanaf 257 m²). Bijzonder hieraan is dat deze naar wens van de toekomstige bewoners worden gerealiseerd.    

Om eenieder op weg te helpen, heeft B&W Architecten uit Soerendonk een tweetal plattegronden ontworpen. Iedere woning beschikt op de begane grond o.a. over een royale woonkamer, twee slaapkamers en een inpandige garage. Daarnaast is iedere woning voorzien van een tuin van mooi formaat. Ook de afwerking is meer dan in orde: zo is er voor de keuken en het tegelwerk een stelpost beschikbaar en wordt de woning opgeleverd met o.a. vloerverwarming, stompe deuren, zonnepanelen en sanitair van Villleroy & Boch. En wilt u het liever anders? Dat kan, maar wacht niet te lang. De aannemer is immers gestart met de bouw en hoe eerder de aannemer de wensen weet, des te meer er nog naar wens gerealiseerd kan worden. Daarnaast zijn dit de laatste bungalows die door SAMENBOUWEN.IN Soerendonk aan de Dorpsakkers worden gerealiseerd. 

Wilt u meer weten over de twee laatste beschikbare bungalows? Neem dan contact op met SAMENBOUWEN.IN, tel. 040-242 32 23 of [email protected]