Ongedwongen de Franse of Italiaanse taal oefenen

CRANENDONCK – Bibliotheek De Kempen wil verschillende talencafés opzetten in Cranendonck. Tijdens deze informele bijeenkomsten oefenen we samen in ongedwongen sfeer de Franse of Italiaanse taal.  Bibliotheek Budel is op zoek naar gespreksleiders voor deze cafés. Bent u of kent u een gepassioneerde talenkenner of is Frans of Italiaans uw moedertaal? En lijkt het u leuk om de talenkennis te delen? Neem dan contact op met Loes Jansen via l.jansen@bibliotheekdekempen.nl.  Café Français en Caffe Italiano zijn plekken waar men op informele manier met elkaar een taal kan oefenen. De deelname is gratis. Bij interesse om deel te nemen mag u een mail sturen naar l.jansen@bibliotheekdekempen.nl. Vermeld in het bericht naar welk talencafé u zou willen komen. Bij voldoende aanmeldingen en een gespreksleider gaat het café van start. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij balie van de Bibliotheek Budel of Bibliotheek Maarheeze.