Oproep KVV Overpelt-Fabriek

REGIO – Jean-Marie Gijsen vraagt iedereen die de voetbalclub KVV Overpelt-Fabriek nog een beetje in zijn hart draagt, om foto’s, documentatie en dergelijke te bezorgen. Jean-Marie heeft al het logo van KVV Overpelt-Fabriek gekregen van Dirk Vandebroek. Waarvoor dank. Er zijn al verschillende foto’s en documentatie aan hem bezorgd. Het is de bedoeling om de vereniging terug een beetje in de kijker te zetten. Ook op internet. Daar is helaas maar weinig van terug te vinden. Alles wat mogelijk is, wordt gedigitaliseerd zodat alles aan de eigenaars kan teruggegeven worden. Misschien kan er dan eens een avond georganiseerd, worden waar iedereen, spelers en supporters nog eens kunnen bijpraten over de ploeg. Iedereen vindt het spijtig dat de ploeg verdwenen is, daarom deze oproep. Om alles histories te plaatsen zal moeilijk gaan, hoewel juiste datums met uitleg altijd welkom zijn. De ploeg heeft bijvoorbeeld twee stamnummers en twee namen gehad. 

Het idee om KVV Overpelt-Fabriek terug in de kijker te zetten komt van de broer van Jean-Marie die vroeger nog bij de jeugd gevoetbald heeft maar nergens iets kon terugvinden over de ploeg. En misschien is er nog interesse voor de, toendertijd grootste ploeg in Noord-Limburg. Heeft u artikelen over KVV Overpelt-Fabriek? Bel dan naar Jean-Marie Gijsen 0032 472 556178 of stuur een e-mail naar [email protected]