Rammelbakkenreis

HAMONT/WEERT – David Mairuhu (uit Weert) en Falco Feijen (uit Hamont) zijn twee ondernemende kerels. Ze noemen hun team The Blue Diamonds. Ook deze keer doen zij weer mee aan de Rammelbakkenreis. En gaan ze van 5 tot en met 11 mei mee van Breda naar Nice en natuurlijk ook terug. Inmiddels zijn er 61 teams die deelnemen. Teams uit Nederland, Belgie en Duitsland. Voor David is het de 3e keer en Falco de 2e dat ze meegaan. Een reis die 7 dagen en 6 nachten duurt door 6 verschillende landen; vertrek vanuit Nederland (Breda), Belgie, Frankrijk, Zwitserland, Italië en Monaco. En dit met een auto die niet meer dan 750 euro mag kosten en een bouwjaar heeft van 2000 of ouder. Natuurlijk is het pimpen hiervan vrij en hoe mooier en hoe gekker de creatie des te leuker. Natuurlijk moet het wel aan alle wettelijke eisen blijven voldoen. Hiermee zijn extra punten te verdienen. Het is niet alleen een reis met een gepimpte oude auto maar ook een reis die langs wegen gaat waar men zo niet zo snel zou komen. Geen snelwegrit gelukkig. Iedere morgen krijgen de teams ludieke opdrachten waarmee punten te verdienen zijn. Het is echter ook geen rit waarbij teams knokken tot het eind. Nee samenhorigheid, iedereen helpt elkaar, dus bij pech onderweg sta je er nooit alleen voor. Iedere avond komen alle teams op dezelfde camping bijeen en kan er gegeten en gedronken worden. Nagepraat over wat er onderweg is gebeurd en over wat er morgen gaat gebeuren. Kortom gezelligheid en gekkigheid kennen alle teams in deze 7 dagen. Een unieke ervaring. David en Falco rijden in een Volvo V70 uit 1998 deze is voorzien van natuurlijk hoe kan het anders ‘Blue Diamonds’ en natuurlijk nog veel meer. Ze worden gesponsord zodat de reis extra leuk is. Enkele sponsors zijn Helwig Timmerfabriek bv uit Geleen, Bouwmaat uit Breda, JM Autoservice uit Weert, MD-Sign uit Weert en natuurlijk Glasservice DM uit Weert. 

Voor meer info www.rammelbakkenreis.nl men kan zich nog inschrijven voor deze editie maar ook voor de 6de en de 7de.