Tout pour Toi heeft alles in huis voor modieuze dames en kids!

WEERT – In de gezelligste straat van Weert, de Maasstraat, is kledingzaak Tout pour Toi gelegen. Eigenaresse Marina Berben-Smeets draagt een goed en eerlijk advies hoog in het vaandel. Momenteel sieren de nieuwe collecties voor de lente en zomer de kledingrekken. Zeker de moeite om eens binnen te lopen! 

“Ik heb altijd een passie gehad voor mode en schoonheid,” vertelt Marina. “En ondertussen heb ik al bijna 9 jaar mijn eigen zaak. In 2015 verhuisde de winkel vanuit Nederweert naar het centrum van Weert. En sinds ruim een jaar zijn we te vinden in dit pand de Maasstraat.” Wie binnenloopt in de winkel wordt meteen omringd door frisse, modieuze kleding voor dames en kinderen. “Ik probeer altijd te kiezen voor degelijke, kwalitatieve modemerken. En sinds kort hebben we enkele nieuwe merken in de winkel waardoor we nu verschillende stijlen bieden. Denk aan Freebird, Aaiko, Silvain Heach, Nikkie, Jacky Luxury, Kate Moss,… Zo is er altijd voor ieder wat wils!” Bovendien kan je er terecht voor een complete outfit, inclusief schoenen en accessoires. Tout pour Toi biedt namelijk altijd bijpassende spulletjes aan. “Denk aan handtasjes, maar ook oorbellen, armbanden, halskettingen,.. eigenlijk alles om je look compleet te maken.” De collecties worden op erg regelmatige basis vernieuwd waardoor je steeds iets nieuws kan ontdekken in de winkel. “Ik kan onze kleding het best omschrijven als chique, draagbaar maar tegelijkertijd ook stoer. En natuurlijk is alles natuurlijk van een degelijke kwaliteit.” Marina heeft voor ieder wat wils. “Want niet enkel hebben we een groot aanbod voor dames, ook voor kinderen, zowel jongens als meisjes, hebben we heel wat in huis.” De kleding is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar en gaan uiteraard mee met de modetrends. De kindermaten liggen tussen 104 tot en met 176 en ook hier zijn merken als Ai&Ko, Jacky Girls, Jacky Boys en Nik&Nik te vinden. 

“Service is heel belangrijk,” vertelt Marina. “Alle klanten worden hartelijk ontvangen en ik zorg altijd voor een drankje en een kleine versnapering. Maar het allerbelangrijkste is dat ik klaarsta met passend advies. Ik ben eerlijk en rechtuit en dat wordt geapprecieerd door de klanten. Zo gaan ze ook met een goed gevoel buiten, met een kledingstuk of outfit die helemaal bij ze past.” Marina organiseert regelmatig leuke acties en events. Zo waren er afgelopen week modeshows, eentje om de nieuwe kindercollecties te presenteren en eentje voor om de nieuwe collecties voor dames voor te stellen. Wil jij ook op de hoogte blijven van de acties en activiteiten van Tout pour Toi? Like dan de Facebookpagina of volg Tout pour Toi op Instagram! 

Tout pour Toi is gelegen aan de Maasstraat 9 in Weert. De winkel is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Voor meer info mag je altijd binnenlopen of bellen naar 0031 495 623424. Tout Pour Toi is ook te vinden op internet met een Facebookpagina, Instagram, en een webshop op: www.toutpourtoiweert.nl