Huiskamer Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – De paasbrunch in de Huiskamer te Budel-Schoot werd druk bezocht.  Alles was aangekleed in paasstijl en de bezoekers hebben heerlijk gegeten en gedronken.

De huiskamer wil via HAC Weekblad een aantal mensen bedanken: Sjef van Deurzen voor het welkomstwoord, PLUS Dennis van Moorsel voor het sponsoren van het paasbrood, Flits Light Productions voor het sponsoren van het beleg en natuurlijk alle dames en heren die geholpen hebben met opruimen en afwassen! De volgende eetavond is op vrijdag 26 april om 17.30 uur. Dan gaat de Huiskamer op de Italiaanse toer. Een voorgerecht, hoofdgerecht en natuurlijk een heerlijk toetje. U kunt zich al aanmelden en betalen t/m 19 april. De kosten zijn 12.50 euro  Iedereen is van harte welkom!  Huiskamer Budel-Schoot is ook te vinden op FB voor alle info van de activiteiten en er staan ook leuke foto’s op van de activiteiten. 

Telefonisch bereikbaar op telefoonnummer:  0031 6-13877545 en 0031 6-53131428