Paasfeest OKRA Boseind Pelt

PELT – Vrijdag 12 april, acht dagen voor Pasen, hield OKRA Boseind Pelt haar jaarlijkse Paasbezinning gevolgd door het Paasfeest. Liefst 80 leden hadden zich ingeschreven om deel te nemen aan dit gezellig samenzijn. Om 13.30 uur werd het startschot gegeven met een welkomstwoord van voorzitter Marcel. Vervolgens werd er ingetogen geluisterd naar de Paasbezinning en een herdenking aan onze leden die van ons heen zijn gegaan sinds het vorige Paasfeest. Vervolgens werd er koffie of thee met vlaai geserveerd. Daarna konden we genieten van animatie. De Cox Brothers traden voor ons op. Zij brachten voor ons liedjes uit de oude doos, echte meezingers. Om 16.00 uur was het dan tijd om te smullen van broodjes, een paasei en rozijnenbrood met koffie of thee.  Het was weer een grandioos Paasgebeuren met een geweldige sfeer onder de deelnemers. Iedereen was opgeruimd en blij en met een dankwoord en een behouden thuiskomst sloot onze voorzitter Marcel  dit fijne feest dan af en hoopte hen op de volgende activiteit weer even talrijk terug te zien.